Samenvatting updates Economie

Bedrijvenavond 2019 schot in de roos

Op dinsdag 14 mei 2019 vond de vijfde editie van onze grensoverschrijdende Bedrijvenavond plaats. Ondernemers en politieke prominenten uit de EGTS-regio verzamelden in OC Ermenrike (Kieldrecht) om een bezoek te brengen aan twee van de volgende bedrijven: Schout Heikant, Tragel, Albert Heijn, TG-Packaging en Remo-Frit.

Leerrijk bezoek aan het Centrum voor Top Techniek

EGTS Linieland van Waas en Hulst bracht op woensdag 3 april een bezoek aan het Centrum voor Top Techniek (CTT) in Terneuzen.

Grensoverschrijdende bedrijvenavond - 6 oktober 2015 - Succesvol

EEN BEDRIJVIGE AVOND

De 2e grensoverschrijdende Bedrijvenavond vorige dinsdag 6 oktober was een succes.

Ondernemers kregen de kans elkaar te ontmoeten en bedrijven van collega-ondernemers te bezoeken. Deze keer was het ook weer grensoverschrijdend, en werden er bedrijven in Nederland en in België bezocht.

180 ondernemers hebben een bezoek gebracht  aan: Belgische Fruitveiling(Vrasene), Thoen(Vrasene), Gyproc(Kallo), Indaver(Doel), Warrens(Kapellebrug) en Bracke(Clinge)

22 mei 2015 (10 - 16 uur) 2de grensoverschrijdende jobbeurs

Inschrijven?
via http://www.egtslinieland.eu/nl/jobbeurs

Minicolloquium 'Economische win-wins die grenzen verleggen'...een terugblik

Op 11 maart organiseerde de EGTS in samenwerking met haar partners een mini-colloquium. Innovatie in landbouw, chemie van de toekomst, economisch toerisme, ontwikkeling van haven van A’pen,...het kwam allemaal aan bod.

U kan hier de presentaties van de 3 sprekers consulteren, alsook enkele foto's terugvinden.
Voor meer informatie kan u contact nemen met R Meersschaert, directeur EGTS.