Nieuws

03-03-2023

Directeur gezocht

In 2011 werd EGTS Linieland opgericht. Directeur Richard Meersschaert was er van in het begin bij, maar nu lonkt een actief pensioen. Wil jij de grensregio versterken? Ben je op zoek naar een veelzijdige job? Ligt een coördinerende rol jou? Dan is de functie van directeur misschien iets voor jou!

Wat houdt de functie van directeur in?

De EGTS wil samenwerking over de grenzen heen bevorderen. Acht partners slaan de handen in elkaar en realiseren gezamenlijk projecten op verschillende domeinen: haven en economie – natuur, recreatie en cultuurhistorie – wonen en leefbaarheid – mobiliteit.

Als directeur sta je in voor onderstaande zaken.

  • – Je staat in voor de algemene leiding en coördinatie inzake voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het beleid. Je zorgt ervoor dat alle stakeholders op één lijn staan en je adviseert en ondersteunt het Dagelijks Bestuur en Linieraad op beleidsmatig en bestuurskundig vlak.
  • – Je bent bevoegd voor het dagelijks personeelsbeheer. Je formuleert doelstellingen voor een stimulerend sociaal klimaat, je geeft aandacht aan het welzijn op het werk, … Hierbij ga je motiverend, coachend, begeleidend en ondersteunend te werk. Jouw team bestaat uit 4 projectleiders, 1 communicatiedeskundige & 1 medewerker secretariaat.
  • – Je stelt het budget en het financieel plan van de EGTS op en je onderhoudt de contacten met alle overheden.
  • – Je bouwt een breed en actief professioneel en grensoverschrijdend netwerk uit.
  • – Je hebt de leiding over het hele traject: de ontwikkeling van ideeën, het uitwerken van concepten tot een praktisch ontwerp, het aanbestedingstraject en de realisatie.
  • – Je begeleidt en implementeert je grensoverschrijdende projecten met het team.
  • – Je zet strategische allianties op in een complexe internationale bestuurlijke omgeving.

Inhoudelijk een veelzijdige job, vol dynamiek. Je hebt echter de vrijheid om je eigen koers te bepalen, wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Hierbij wordt een beroep gedaan op je ondernemerschap.

Meer info

Solliciteren voor de functie van directeur kan tot 26 maart 2023.
Meer informatie over de vacature kan je hier terugvinden.

Filters
THEMA

Deelnemers