Nieuws

08-01-2023

Uitnodiging Boergondische Buren slotsymposium

Begin 202 ging het project Boergondische Buren van start. En die buren kan je wel letterlijk nemen, twee jaar lang werd ingezet op het versterken van het plattelandstoerisme in de grensregio door kennisuitwisseling en het opzetten van samenwerkingen. Op het slotsymposium op maandag 6 februari worden alle betrokken ondernemers, bestuurders en vertegenwoordigers van relevante organisaties samengebracht om het project af te sluiten.

Wat mag je verwachten?

We nodigen je graag uit op het slotsymposium van Boergondische Buren. Bij een lekkere lunch in brouwerij The Musketeers in Sint-Gillis-Waas blikken we terug op wat het project bereikt heeft.

  • Van een overzicht van streekproducten en plattelandstoerisme in de regio tot elkaar leren kennen en kennisuitwisseling
  • Van stimuleren van samenwerking tot evenementen en toeristische arrangementen
  • Van belemmerende barrières tot een handboek wet- en regelgeving
  • En de ‘hoogste’ mijlpaal Uitzichtpunt Niemandsland

Marcin Beaufort gaat op enthousiaste wijze in op de verdere mogelijkheden voor het (ver)kopen, eten en beleven van lokale producten.

Praktisch

Programma

18u30 Rondleiding brouwerij The Musketeers (optioneel)
19u30 Ontvangst
19u45 Terugblik project
20u30 Presentatie Marcin Beaufort
21u15 Borrel en gelegenheid om na te praten
22u30 Einde

Inschrijvingen

Deelname is gratis. Gelieve je aanwezigheid hier te bevestigen tegen 30 januari.

Over Boergondische Buren

Boergondische Buren is een Europees project dat de samenwerking in het grensgebied van de gemeenten Hulst/Terneuzen in Nederland en het Belgische Waasland wil stimuleren op het gebied van (lokale) verkoop van streek- en hoeveproducten en plattelandstoerisme

Voor dit project sloegen volgende partners de handen ineen.

 

 

Filters
THEMA

Deelnemers